odoruri extraordinare

Intr-o dimineata, intr-un 331 atat de aglomerat incat nu aveai loc nici sa compostezi biletul, o tanti iritata de prezenta unui individ care uitatse se se spele pe ochi si pe haine, a scos o sticla uriasa de parfum, a ridicat-o mult deasupra capului si a pulverizat de cateva ori un iz care a scos din minti pe toata lumea.

Aseara, in acelasi 331, dar pe ruta inversa, intr-o aglomeratie mai umana, imediat dupa ce a urcat in masina, un tip in costum si-a scos din buzunar un spray in miniatura, a cascat larg  si fas-fas-fas, si-a atomizat gura. Apoi a deschis o carte al carei tilul era Si totusi viata este extraordinara si a inceput sa citeasca sa se amageasca.

Acum ma pregatesc sa plec la serviciu, voi urca din nou in 331 si astept ingrozit sa vad o doamna (sau un domn, de ce nu) dandu-si jos fusta sau pantalonii si folosind unul din spray-urile acelea pentru igiena intima.

Reclame

6 responses to “odoruri extraordinare

 • chrysallidis

  ca sa fac suportabile calatoriile inevitabile, in cutii cu roti sau sine, si eu ma amagesc sau cum s-ar zice, citesc (altfel nu stiu ce-ar fi…), nu m-am gandit pana acum sa iau odoruri cu mine si sa pulverizez … :))

 • Roxa

  Eu ma gandeam chiar sa iau niste sapun la mine, asa, la pachetel, si sa fac cadouri acum, in prag de sarbatori. Ai noroc, nu folosim aceeasi ruta. 😀

 • Roxa

  … in sensul ca nu-i necesar sa-ti smulgi parul din cap, sa spargi un geam si s-o zbughesti tipand afara; n-am insinuat ca ti l-as da tie, really. 😆

 • raulnecesar

  @ chrysallidis: si eu ma amagesc citind, dar totusi „Viata este extraodinara”?
  @roxa:foarte bine, dar sa fie de la body shop sau lush, altfel se respinge 🙂

 • chrysallidis

  pai daca cei doi buddies care se intorc de la bodega au uitat spray-ul ala de gura acasa ….macar sa citim Viata e extraordinara… am mai studiat un pic problema si ar putea fi inlocuita cu Puterea mintii, Lucruri marunte-rezultate marete sau poate Disciplina emotionala sa ajungem teferi acasa :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s