chris martin se inspira din hipnoza

Scrie la ziar ca Chris Martin s-a lasat hipnotizat ca sa scape de tensiunea acumulata in timp ce compunea piesele de pe viitorul album „Prospekt”. Si nu numai ca s-a depresurizat, dar a fost si injectat cu inspiratie.

Sarmanul Chris, este atat de cuminte si nu stie ca artistii veritabili isi potenteaza forta creatoare cu substante mai zglobii si parfumate (alcool, opiu, hasis)? Pun pariu ca „Prospekt” va avea numai piese salcii, care suna bine doar printre rafturile de la Metro.

Nu te panica, Chris:

Anunțuri

2 responses to “chris martin se inspira din hipnoza

  • Eskimo

    Este doar o strategie de marketing. In ultimele luni nu mai aparuse nici o stire despre Chris Martin & Co. Gandeste-te daca aparea informatia bruta „Coldplay va lansa un nou album” nu starnea nici un interes eventual iti venea sa spui „ei si….”. Dar asa, se schimba povestea, apar reactii… „Chris Martin hipnotizat „. Adaptate la plaiuri mioritice ca sa starneasca si mai mult interes ar fi putut exista stiri de genul „Mama Omida vrea sa-l ajute pe Chris Martin”, „”Chris Martin va compune o balada Elodiei care va aparea pe albumul Prospeckt”. Concluzia : cititi cu atentie stirea (prospecktul ca tot veni vorba) inainte de consum!

  • raulnecesar

    @eskimos: ok, am inteles, dar tot e ridicol. are un PR ridicol…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s