doamna cu butucul si altii (jurnal de 3 ore)

Plec de acasa la 9.30.

Ajung la primul semafor de la Tineretului, in fata la Mega Image. Castile de pe urechi nu reusesc sa acopere zgomtul puternic facut de rotile unui automobil care se roteste cu vreo 180 de grade vizavi de Liceul Sincai. Masini oprite brusc, franari excesive, claxoane, dar nici o busitura, aplauze.

La interesectia bulevardului Dacia cu strada Polona traversez pe culoarea verde, dar nu conteaza: un jeep trece si el pe rosu si daca faceam un pas mai in fata ii stergeam praful de pe portiera si cine stie de pe mai unde.

Tot pe Dacia, imediat dupa Institutul Francez niste cetateni onorabili suspendati pe niste cladiri taie de zor ramurile bine crescute ale unor copaci. Cad lemne si crengi. Masinile opresc cuminti, dar pietonii par ca au corpuri de piatra si minti de balegar: nu-i intereseaza si-si vad de destin. Un minibutuc se prabuseste atat de aproape de o trecatoare tantosa incat era cat pe ce sa-i strapunga teasta, nu numai aura.

Putin mai in fata, aproape de Pizza Hut: trec din nou pe verde, o alta masina trece si ea tot pe rosu si se opreste la fix cat sa nu-i sar pe capota. De data asta am avantajul ca pot sa-l privesc pe sofer intre sprancene. What a look! What a catch! Kodak!

Ajung acasa la ora 12 si ceva, consemnez acest inceput de zi si sper sa nu revin cu update-uri pentru ca ies din nou si am multe strazi de traversat pana la cinema (ma duc sa vad Dosarele X).

Reclame

5 responses to “doamna cu butucul si altii (jurnal de 3 ore)

 • dedi

  you’re a walking disaster! 🙂
  dosarele chix!! damn uitasem!!! trebe sa fug si eu sa il vad. sa nu povestesti nimic p blog despre film! 🙂

 • Roxa

  Ahahaha :)) It`s a sign ! What am I saying… there are many signs ! Sper ca ai testamentul facut. 🙂

 • Mira

  ma gandeam si eu la doamna cu butucul, acum 2 seri, la Preluca (in Maramures), cand ascultam un cantec la frunza si o buna prietena cauta pozitia perfecta a bucutului, ca sa-si poata sprijini picioarele de el 🙂

 • raulnecesar

  @ dedi: nu spun nimic, pana maine, dar repet ce ai scris tu: dosarele chix 🙂
  @ roxa: daca vrei iti las tie toate cartile de la cotidianul 😛
  cand m-am intors de la film un tip citea Murakami (Haruki, evident) in timp ce mergea. Evident ca toate masinile il ocoleau. O fi asta o solutie: sa citesti telenovele pe strada?
  @ mira: minunat, imi plac conexiunile de acest gen.

 • oana

  telenovele?=((

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s