(ne)placeri

Am primit o leapsa de la anda grarup :sa listez niste lucruri care-mi plac si altele care nu.

Inainte de enumerare, vreau sa consemnez aparitia unei noi specii de cersetor –  milogul de mall. E tanar, curat si imbracat decent, necocalar in aparenta. Il gasiti langa cozile la multiplex unde cerseste un bilet: vreau si eu sa vad un film. Pentru ca era deja tarziu si voiam sa prind reclamele si trailerele, nu am apucat sa-i sugerez ca e mai decent sa fure dvd-uri decat sa nimereasca la un film prost, ales de cineva care vrea sa-si bata joc de el.

back to the leapsa (nu stiu cum se traduce in engleza): 

imi plac(e): diminetile, Orele , marea, rapaiala, mersul pe jos, berea nefiltrata, ceaiul verde, ceapa rosie, Lush si Clinque, copiii sfatosi, bunicii senini, vremea mohorata, sa pierd vremea, sa dorm la amiaza, sa adorm in timp ce citesc, Javier Marias, Nicole Kidman dupa divort, Kathy Bates, familia Fisher, sa aranjez cartile in biblioteca, sa merg singur la cinema, sa nu trec cu vederea, sa nu vorbesc, sa ascult radioul la volum maxim in timp ce gatesc, sa mananc sarat si condimentat, sa inmoi felii de mere si pere in vin rosu, sa ma uit pe VH1 la frezele anilor 80.

imi displac(e): noptile nedormite, obloanele si jaluzelele, lifturile, Bill Murray, Pascal Bruckner, trisorii, trecutii care se falesc ca nu-si arata varsta, obsesivii care isi googalesc numele, masinile, bancurile, sarbatorile, cafeaua, zacusca din comert, fumatul in casa si masina, fumatul in fata cladirilor ca aurolacii, fosnaielile devoratorilor de popcorn de la cinema, trancaneala, ideea de gasca, statuile si muzeele, copertele mov si roz din Raftul Denisei. 

and now the leapsa goes to the one who wants it:  Ionuca.

Anunțuri

13 responses to “(ne)placeri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s