sa radem cu adevarul

Sunt obisnuit sa citesc informatii si barfe total contradictorii in ziare/reviste diferite (si eventual concurente), dar acum va prezint o premiera absoluta (pentru mine): in acelasi nr de revista sarmana Britney e ba cu unul, ba cu fostul:

Adevarul Tv, saptamana 30 12 08 – 08 01 09 :

pagina 3: „Britney Spears are un nou iubit. Dupa un an in care parea sa fi ajuns in pragul nebuniei, […] interpreta Britney Spears a inceput sa faca schimbari mari in viata ei. […] Benji Madden, unul dintre cei doi solisti ai formatiei Good Charlotte este noul iubit al solistei pop.”
pagina 108: „…ne bucuram de revenirea printesei pop Briteny Spears. Ultimele surse spun ca vedeta  ar fi oferit inca o sansa relatiei cu fostul ei sot, Kevin Federline, permitandu-i sa se mute defintiv cu ea. Mai mult, cei doi merg impreuna la un centru de consiliere…”

Desigur barfa asta nu ajuta si nu lezeaza pe nimeni in Romania, dar e un inceput bun. Parca o si vad pe Teo deprimata si somera pe prima pagina din Libertatea si fericita si libera, pe ultima pagina, tot din Libertatea. Sau poate in cadrul aceluiasi articol, ca sa-si multumeasca toate segmentele de piata: si ruralul milostiv, si urbanul cool. Numai Adrian Sarbu ramane rezervat si indiferent, Slava Domnului!

Anunțuri

17 responses to “sa radem cu adevarul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s