cele mai recente imagini ramase pe retina

un ea si un el. de mana, azi pe calea victoriei. tricoul lui are culoarea parului ei. ceva intre rosu si portocaliu. identic. nu am mai vazut asa ceva decat in colectiile de la depositphotos. ar fi misto sa fie doar o intamplare iar el sa nu fie atat de tamp incat sa-si asorteze tricourile cu coafura ei. sau mai stii, poate ca e asumata chestia si ii place. si sunt norocosi amandoi.

mama si fiu. la strand. el, la vreo 9 ani savureaza lipsa tatalui si se alinta cum numai in prezenta ei exclusiva o poate face. cand mama i se alatura in apa, toata lumea pare a lui. bucura-te oedipe cat mai poti ca nu stii ce te asteapta.

ea si ea. la piata. cumpara menta proaspata. am un feeling ca vor face mojito in casa. cam trist, daca e asa. par plictisite de tot – dar e plictiseala aia care vine din preaplin. le-as zambi, dar ele nu par genul.

buzele subtiri ale receptionerei-asistente care de fata cu pacientii murmura tcherere tche tche, tcherere tche tche, tcherere tche tche Gusttavo Lima e. amiba ce esti!

el si el. isi cauta un loc la o terasa. gesturi si haine identice. un incuiat ar spune ca-s frati. ma intreb cat timp le-a luat pana la coordonarea asta. si cine a luat mai mult de la cine? cine a cedat mai intai? si cine va pleca primul (sunt inca foarte tineri). oricum, alti norocosi.

chipul senin-exuberant al doamnei de la magazin cand imi recomanda berea cu 22 % alcool care expira taman in 2022. o sa revin.

tremurul usor al mainilor tale cand ti-ai aprins stangaci prima tigara. uitasem cat de sexy este vulnerabilitatea. uitasem ce caut.

vecinul meu cu o bucata de coliva, o lumanare si un colac in mana. bate la usa vecinilor sa dea de pomana pentru ca tocmai i s-a prapadit sotia. nu ii deschide nimeni, iar el se intoarce in casa stangaci si vulnerabil. candva, un norocos.


5 responses to “cele mai recente imagini ramase pe retina

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: